|
|
#1 |
|
Reputace: 0 |
Jmenem celeho Travian Teamu,
preji vsem hracum i navstevnikum fora (byvalym hracum) krasne proziti svatku Vanocnich v teple a pohode, u stromecku kde nejde videt stojan kvuli hromade darku, u stolu s kaprikem ktery pred chvili plaval ve vane, u gauce s chutnym cukrovim pri svickach, s rodinou a domacim zviratkem ![]() Po vanocich se pripravte na veliky skok do noveho roku, protoze v novem roce pro Vas pripravime dalsi novinky ve hre, v priprave je nova verze Travian4 kde vetsi novinkou bude opetovne zavedeni artefaktu ve hre jako mezicil hry zname z Travian2, s tim ze nove artefakty budou mit svuj system zcela nove propracovany. Dale nova verze nabidne ferovym hracum vetsi jistotu, jelikoz bude stabilnejsi vuci skriptum a robotum. Nicmene nechci predbihat dobu a urcite se dockame. Dale, mym jmenem, chci podekovat vsem byvalym a stavajicim clenum Travian Teamu za jejich loajalitu, duveryhodnost a spolehlivost, za vyborne odvedenou praci ktera obcas pokulhavala i z me strany, za dobrou spolupraci a za trpelivost kterou na nas zkousi hraci. Hracum doporucuji 24.12 a zvlaste vecer 31.12 nepouzivat platby formou SMS a telefonem, at nemate zbytecne starosti o svatcich. Mejte prosim pochopeni ze si tyto svatky take chceme vyuzit dle sveho a proto mejte trpelivost u doby vyrizovani zprav at uz s kymkoliv z Travian Teamu komunikujete. Jmenem Rimanu, Galu a Germanu zahodte zbrane a uzijte si svatky. Uvidime se v novem roce! Za Travian Team, Admin Black ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ahoj, diky za prani, tobe taky hezke vanoce, ale kde si sebra ten obrazek prosim ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputace: 2 |
Také ti přeji pěkné Vánoce Blacku.
Takže konečně jsme se dočkaly Travin verze 4 ! To je ten nejlepší vánoční dárek od Travianu, jaký jsem mohl dostat. Blacku nevíš, jestli bude součástí T4 i pivovar ? KDyž už budou zase i artefakty, tak ten Pivovar by nám mohli dát.
Největší armády v Travianu!Moje video s armádou 250K šermířů & 75K blesků a 50K haeduanů! Jsem autor (snad ) úspěšného návodu, jak se zbavit farmení & jak na off či def.Propaguji tento web, je to jeden z nejlepších českých webů o Travianu a vychází čistě jen ze skušeností veterána. Patří mu čest a sláva. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ahoj,také Ti chci popřát krásné a klidné svátky a šťastný nový rok.
Přeje Lukáš |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ahoj, také díky za přání, Blacku.
Nabukadnezarci: Klikni na to pravím tlačítkem myši, na zkopírovat a zkopíruj (Pokud tedy chceš) třeba na plochu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hele moc diky
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Přeju taky pěkné vánoce ... a jaké jako artefakty?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Citace:
Co vse bude nove, zatim nevim dopodrobna. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputace: 2 |
Aha, tak takhle to je. JSem tomu špatně porozuměl jsem myslel že už právě někdy hodně blízko bude spuštěn Beta servr někde v Německu. No když už jsme to u 3 a 3.1 tak dlouho vydrželi, tak ten půl rok až rok počkáme, ne ? Nemám pravdu
![]() Blacku a nevíš, jak to bude alespoň s těmi artafakty? Zůstanou ty artefakty tak, že kdo je bude vlastnit bude mít nějaké výhody, jako to bylo popsáno v FAQ, třeba špehové 2x silnější, armáda bude jíst jen polovinu jídla atd. ?
Největší armády v Travianu!Moje video s armádou 250K šermířů & 75K blesků a 50K haeduanů! Jsem autor (snad ) úspěšného návodu, jak se zbavit farmení & jak na off či def.Propaguji tento web, je to jeden z nejlepších českých webů o Travianu a vychází čistě jen ze skušeností veterána. Patří mu čest a sláva. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
xYxYx: Nejak zvedavy ne.
Dockej casu... rok je hodne a jeste se zrejme toho moc nevi, jen neco.
|
|
||||||
![]() |
|
| Nástroje témat | |
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Odpovědí | Poslední příspěvek |
| Veselé Vánoce i pro TT | * Lynxi * | Všeobecně | 22 | 23.12.2008 12:14 |