|
|
#1 |
|
Reputace: 0 |
mozem farmit hraca ktory je v nasej ali a ma zlty respektivne cerveny puntik
upresnim to jeden hrac v nasej ali ma 5 dedin, ale je malo aktivny, tak som sa rozhodol ze ho sfarfamim,ked bol cerveny tak do kazdej dediny som poslal speha, v 4 dedinach mal po zopar deff a v hlavnej mal dost schopnu off. Samozrejme v kazdej dedine mal plne sklady tak som mu vsetky dediny vybral ako hniezdo, okrem hlavnej, tam som si netrufol. Stale som ho farmil az pokym nebol online, vtedy som prestal, ale teraz je zlty a ked na neho poslem speha tak mi ukaze ze ma plne sklady, nasledne poslem utok a vojaci nic neukradnu, potom znova poslem speha a zasa mi speh ukaze ze ma plne sklady. ako je to mozne, pochybujem ze by mal v kazdej dedine 20 ukrytov ked mi speh ukaze ze ma po 20 000 suriek s kazdej |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputace: 7 |
antipushing - pravidla typu 2 ti poví, proč to si nic neodneseš ...
Citace:
Naposledy upravil jas : 14.03.2010 v 22:09. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ok diki moc bracho,
mozte hodit zamok |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputace: 2 |
No Jas nejsem si jist jestli jsi mu to tímt o pravidlem vysvětlil.On nemá žádný zástup na toho kluka a ani nijak mu nikdo nic neposílá.Prostě na něj posílá útoky..Dříve to chodilo normálně ale teď jak zavedli novej sistém tak to tak nefaká.I když u nás v alianci taky kdo je červenej tak už se po něm jde...Měl by jsi se zeptat zde vedoucích jak to přesně je
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
v novém systému není rozdíl mezi surovinami přeposlanými přes tržiště a těmi ukradenými. Takže i na to kradení se vztahuje limit pro posílání. Samozřejmě tedy pokud limit existuje ...
|
|
|
#6 | |
|
tak z té citace upravím červeně tu nejdůležitější část textu ... (platí jak pro bod 2.5, tak pro 2.6), já vím, že to tam není vidět...
Citace:
tedy pokud vidíš dotyčnému do talíře (do útoků, obrany), tak nebude ohledně vojenských akcí mezi vámi nikdy vztah typu 1 (ačkoliv přes tržiště jde obchod učinit, ohledně tržiště budete ve vazbě typu 1 - tam se jedná o společnou a dobrovolnou akci), kdežto vojákama je to vynucený přesun surovin, terý dělá pouze útočník ... Naposledy upravil jas : 14.03.2010 v 22:32. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
jas, proc zrovna typ 2? to je jen zastup nebo sdilena IP adresa
![]() u typ 1 plati taky omezeni pro vlastni alianci Citace:
|
|
|
|
#8 |
|
@ merlouska... (a někteří ostatní)
omlouvám se za menší matení informací, měl jsem za to že typ 1 je bez omezení sice jsem studoval pilně, ale asi ne dostatečně ... díky merlo... ![]() |
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Nástroje témat | |
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Odpovědí | Poslední příspěvek |